Wesseler-Nering 3, 7544 JA Enschede

Telefoon: 053 477 1862


VOOR AL UW VRAGEN
(RESERVEREN ALLEEN TELEFONISCH MOGELIJK)
LIKE ONZE FB-PAGINA EN BLIJF OP DE HOOGTE :-)

ETEN BESTELLEN BIJ ADANA IN ENSCHEDE

Vlakbij de Broekheurne-Ring zit Adana & Eetplaza Zuid. Hier kan je heerlijke grill gerechten bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan shoarma, maar er is zoveel meer! Adana & Eetplaza Zuid kan bezorgen in het binnensingelgebeid maar ook daar buiten bij Ribbelt-Stokhorst, Hogeland, Velve, Boswinkel bijvoorbeeld. Dagelijks gaat Adana & Eetplaza Zuid open in de namiddag en stoppen ze niet met grillen voordat alle inwoners in Enschede voldaan zijn. Lekker makkelijk iets bestellen als je de hele dag hard hebt gewerkt en nu even wilt ontspannen. Nog niet klaar met werk? Even shoarma bestellen en daarna gelijk weer door? Dit kan natuurlijk ook.

 

ADANA EEN BEKENDE IN ENSCHEDE

Adana is een bekende grillroom in Enschede, want het heeft alles wat een grillroom nodig heeft. Heerlijke gerechten, leuk personeel en snelle bezorging. We zijn ook nog eens open van 16:00 tot 23:45, wat betekent dat je de hele dag door heerlijke gerechten kunt bestellen! De minimale bestelwaarde moet wel €15 ,- zijn, maar dit moet ook wel lukken met het grote aanbod aan gerechten.

 

ADANA ENSCHEDE & FOODNU

Bij Adana Enschede bestel je natuurlijk via de eigen website ontwikkeld door FoodNu. Je kunt de hele menukaart van de grillroom in Enschede makkelijk inkijken en jouw favoriete gerechten met een klik in je winkelmandje stoppen. Er zijn meerdere betaalmethodes, zodat je zowel online als contant aan de deur kunt betalen. Één ding is zeker, je hoeft de bank niet af voor je bestelling. Behalve om de deur open te doen natuurlijk.